реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Бог не Тімошка...

Бог має почуття гумору. Завжди це кажу. І маю сотні підтверджень, аж настільки, що мій кум, який натоді був агностиком, сиріч нехрещеним, питав: "Ти що ж - віриш, що Бог є особистістю?"...

Ось і тепер. Злетілися, як галиччя, у Куршавель на якусь свою сходку набріолінений Хорошковський (це не я - Юлія Тимошенко підмітила :) ), вчорашній примружений по- бурятськи Богдан, з Московії Прохоров та ще якісь мародери зі неслов'янськими хваміліями... Злетілися, гейби правила встановлювати. Що їм якісь епідемії - за їх гроші всі кращі клініки світу були до їх послуг.

Але, як кажуть росіяни, Бог нє Тімошка - відіт нємножка. Усі заразилися. Бач, а кажуть, що зараза до зарази не пристає! Ще й як!

І довелося їм вертатися туди, де вони тільки паслися - на Україну. А тут медицина в ембріональному стані развітого соціалізьму :)

Тепер вони швиденько пустили інструкцію, щоб їм виділяли "окремі, ізольовані від інших приміщень, палати площами не менше 13 квадратних метрів із затіненими вікнами. Палати повинні мати зручні комунікації з операційним блоком, діагностичним та іншими відділеннями..." (цитата з новіської інструкції).

Гай- гай, хто би їм розказав біблейну притчу, як один чоловік багатий, лягаючи спати, тішився - у мене, дума, стільки добра, що треба ще комори будувати. Проте ангел вночі каже йому - дурень ти, мовляв, уже сьогодні заберу душу твою!

...До речі, той мій кум цього року, ще до епідемії, прийняв хрещення.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Василь Чепурний, Епідемія, Хорошковський, Хрещення, притча, богдан


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Кто читает этот бред?как ты затесался в наш край?что тебя здесь держит с таким восприятием окружающего мира?
avatar