реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Благодійна кевларова каска для майстра - різьбяра

"Народна самооборона" Чернігова провела на Алеї героїв благодійний аукціон для збору допомоги воїнам, що зачищають Україну від рашистських окупантів.

Тут можна було послухати виступ капели бандуристів імені Остапа Вересая, придбати картини, сувеніри, книги, спробувати меду і таким чином допомогти воїнам. Або просто кинути гроші у скриньку.

Чернігівці показали, що вони добрі й милосердні і за 2 години зібрали близько 3 тисяч гривень важкопораненому бійцю. Ці гроші врятують йому життя.

А осередок Спілки народних майстрів оголосив збір коштів для кевларової каски майстру- різьбяру Валентину Насенку, який уже пройшов вишкіл на полігонах і цього тижня відправляється в зону антитерористичної операції.

Говорить голова обласної організації НСНМ Володимир Мороз: Чесно кажучи, я й сам не очкував, що люди так активно відгукнуться: ми назбирали 1040 гривень. Було і важко, і приємно дивитися, як бабусі несли по 20 гривень зі своєї пенсії. Гроші ми вже передали Валентину".

Ніхто з багаточисленних представників обласної чи міської влади, депутатів різних рівнів на аукціон не прийшов - а раптом довелося б щось купувати? Багаті люди - як правило, страшенно жадібні.

Іван ПОБИВАН



Теги:Спілка майстрів, АТО, благодійний аукціон, Народна самооборона, російсько- українська війна


Читайте також



Коментарі (0)
avatar