реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Бюджет області реальний. Дефіцит теж.

Остання в цьому році сесія обласної ради під новорічну ялинку поклала бюджет області на наступний рік.

Голова ради Анатолій Мельник сказав:" Дуже добре, що в новий рік Чернігівщина входить з прийнятим бюджетом. Зрозуміло, що він не всіх задовольняє. Але він вже прийнятий. І з нового року розпочнеться фінансування всіх питань, які потребують вирішення». А голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко зокрема, зазначив, що бюджет є «адекватним, він дає відповіді на ті питання, які стоять перед громадою щодо нормального функціонування насамперед бюджетних установ».

Як повідомив начальник обласного фінансового управління Валерій Дудко, бюджет містить прихований дефіцит -- на театрально- видовищні заходи та стипендії учням профтехучилищ прибилзно 20 мільйонів гривень. Дефіцит буде покриватися протягом року з коштів вирівнювання бюджету.

Аванс працівникам бюджетних установ за грудень перерахований, а інша частина зарплати буде виплачуватися у другій половині січня.



Теги:бюджет, Чернігівська обласна рада, ПТУ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ось бачите, шановні друзі, яка гарна картинка для демонстрації успіхів області впродовж минулого року. Оце вам і всі тролейбуси, кав'ярні та лани без бур'яну з небувалими врожаями!?
Тепер мої землякі з Новгорода-Сіверського - вчителі, медики та працівники культури тішатимуться всіма цими досягненнями вправного обласного владного менеджменту аж до кінця січня(!??), коли їм почнуть на рівні району обіцяти, що ось-ось підійде заробітня платня за січень!? І, взагалі, у нашому районі стало вже традицією затримувати зарплату вчителям та іншим бюджетним установам на тиждень-два, що мабуть є теж "досягненням" нинішнього обласного очільництва на тлі найуспішнішої економіки останніх років.
avatar