реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Бізнесменів на Дніпропетровщині відстрілюють поодинці...

Відомий олігарх Ігор Коломойський невипадково живе у Швейцарії. У Дніпродзержинську вчинено замах на співвласника місцевого порту і фармтрейдера "Норма" Олександра Спектора. Спектор був розстріляний о 9 ранку в четвер біля свого автомобіля "Порше".
Як повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" начальник відділу по зв'язках із громадськістю ГУ УМВС у Дніпропетровській області Олексій Щербатов, бізнесмен одержав кілька вогнепальних поранень, прооперований і знаходиться в лікарні.

"Потерпілий живий і знаходиться в лікарні. Зараз йдуть слідчі дії. Про результати експертизи можна говорити трохи пізніше", - заявив Щербатов.

У прокуратурі Дніпропетровської області уточнили, що Дніпродзержинське міськУВС порушило кримінальну справу за частиною 1 ст. 115 і ст. 15 (замах на убивство) Кримінального кодексу.

Місцеві ЗМІ відзначають, що Спектор був другом В'ячеслава Брагінського, що загинув у жовтні 2009 року в результаті вибуху в Дніпропетровську.

Спектор має спільний бізнес із групою "Приват", очолювану Коломойським. Крадені гроші, замішані на вбивствах, обманах, махінаціях, обов"язково повертаються до їх власників своєю темною стороною -- жодної містики, закон життя.




Теги:приват, Коломойський, Спектор, Дніпродзержинськ, бізнесмени, Кримінал


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
А шо, Бєня Коломойський фінансує "За Україну"? Чи "Свободу"?
avatar