реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Більше ста родин отримають тимчасове житло

Мова йде про людей, які втратили житло внаслідок російської агресії та біженців від війни з інших регіонів країни.

Виконком міської ради взяв на баланс модульне містечко по вулиці Володимира Дрозда і сотня родин зможуть наступного місяця заселитися.

Мова йде про людей, які втратили житло внаслідок російської агресії та біженців від війни з інших регіонів країни. У міській раді Чернігова спершу провели зустріч з потенційними мешканцями модульного містечка, а тепер виконком міськради затвердив тариф на послуги з управління будинками та взяв їх на баланс.

Модульне містечко – це сім двоповерхових будинків, у яких 112 одно- та двокімнатних квартир. Всі вони умебльовані та забезпечені побутовою технікою. За це треба дякувати Товариству Червоного Хреста, а міська рада профінансувала підготовчі роботи, встановлення фундаментів, підведення комунікацій та благоустрій.

«Ми вдячні Товариству Червоного Хреста за таку суттєву допомогу. Більше 240 людей отримають нове, якісне, повноцінне житло, з якого вони зможуть переїхати після того, як отримають повноцінну компенсацію за державними програмами і відбудують власні помешкання», – сказав під час засідання виконкому в.о. міського голови Олександр Ломако.

Після того, як потреба в тимчасовому житлі відпаде для його користувачів, місто планує надавати це житло працівникам комунальної сфери.

"Голос України"



Теги:Товариство Червоного Хреста, широка війна, Чернігівська міська рада, модульне містечко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar