реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Біля московського Кремля -- безпорядки

В пам"ять про вбитого Єгора Свиридова сьогодні на Манежну площу Москви вийшли біля 10 тисяч молодих людей, які скандували націоналістичні лозунги. Через 30 хвилин почались сутички з ОМОНОМ.
Демонстранти палили флаєри та кидали димові шашки. Спостерігачів дивували 14-15-річні дівчата, що кричали "Смерть черножопым!" та "Россия для русских!". Юрба у стилі московського блудословія скандувала "Москва россі, Кавказ сосі" і більш некультурні вислови.

Приводом для зіткнення стали семеро кавказських юнаків -- одного з них явно вбила юрба. Міліція змушена була тікати. Осіб неслов"янської зовнішності витягували з вагонів метро і били. Міліція не втручалася, бо юрба була значно більшою. Одного узбека роздягли до трусів і побили до напівсмерті. За повідомленням ІТАР-ТАРС, станція "Охотний ряд" погромлена: розбиті всі плафони на ескалаторах та на переході на "Театральну", в одному з потягів вибиті вікна. Станцію взяли під охорону ОМОН і внутрішні війська. Усі потяги на цій лінії супроводжують наряди міліції.

Коментар "Сіверщини". Типові імперські розборки. До речі, офіційна московська влада назвала це хуліганством футбольних фанатів..
Більше можна прочитати тут Вільний журнал




Теги:ОМОН, націоналісти, Манежна площа, москва, Імперія, безпорядки


Читайте також



Коментарі (0)
avatar