реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Бійка під судом: поламані ноги, побиті народні депутати

Сьогодні Києво-Святошинський районний суд Києва засудив до 6 років тюрми кожного з трьох так званих "васильківських терористів", членів організації "Патріот України" Ігоря Мосійчука, Сергія Бевза та Володимира Шпару, яких звинувачують у плануванні теракту на День незалежності в Києві в 2011 р. Їх звинувачували в підготовці теракту, який, на думку обвинувачення, мав полягати у підриві пам'ятника Лєніну у м. Борисполі, що на той час вже був демонтований.

У приміщенні Києво-Святошинського районного суду м. Києва, після того, як суддя оголосив вирок у справі так званих "васильківських терористів", почалася бійка. Після оголошення вироку родичі та друзі засуджених почали викрикувати нецензурні вирази на адресу судді і прокурорів.Ваша нечесть, що ж ти робиш, падло!", - закричали судді із зали суду. "Мосійчук – діабетик", "У них же в усіх малолітні діти!", - обурювалися люди.

Суддя Юрій Бурбела втік із зали суду, але встиг отримати в обличчя порцію сечі. Професія судді лишається високооплачуваною, але стає все більш продажною і небезпечною...

"Беркут" жорстоко бив всіх людей без розбору - журналістів Олексія Чернишова і Макса Левіна, жінок, навіть народних депутатів Едуарда Леонова і Юрія Бублика ("Свобода"). Коли міліціонери спробували зупинити беркутівців, які били літнього чоловіка - один із міліціонерів отримав від беркутівця дубинкою по голові. В одного з чоловіків зламана нога і вирваний шматок м'язів.



Теги:Беркут, свобода, бійка, Васильків


Читайте також



Коментарі (2)
avatar
1
цикаво а що б в америці з ними зробили за образу судді ?
avatar
2
коментарі тролів видалені мною
avatar