реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Безробітний Гашпар програв суд

У будь-якій проблемній ситуації найважливіше - назвати речі своїми іменами.

Ось є, скажімо, поняття "громадський активіст" (як правило, без жодної громади за собою). Але треба спершу називати місце роботи тої особи. А громадський активіст - не професія.

Наприклад, інформація "безробітний Олександр Гашпар програв суд проти міністерства культури" звучить зовсім інакше, якщо назвати його громадським активістом, правда ж?

До речі, це правда - учора завершився суд за позовом безробітного Олександра Гашпара проти міністерства культури (третя сторона - НАІЗ "Чернігів стародавній"), де він вимагав не ремонтувати нижню частину Валу.
Програв, слава Богу. А то, якщо слухати оцих самозваних громадських активістів без громад, ми б не мали ні реконструкції скверу Богдана Хмельницького, ні фонтанів у центрі міста, ні підсвітки П'ятницької церкви, так би і спотикалися по асфальтових ямках ...

До речі, схожі громадські активісти без успіхів у своїй професії вимагали не класти вишиванкові узори на центральній алеї - добре, що їх не послухали і так красиво вийшло.

Тож не слухайте безробітних та пенсіонерок, що поназивалися громадськими активістами!. Або ж хай спершу покажуть свої "громади", у яких вони активничають...
Називаймо речі своїми іменами!

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:НАІЗ Чернігів стародавній, Василь Чепурний, Олександр Гашпар, Вал


Читайте також



Коментарі (0)
avatar