реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Безглуздя карантину

Кількість інфікованих - це не кількість хворих. Близько 70-80% носіїв коронавірусу за останніми дослідженнями не мають жодних симпотомів хвороби .

Дайте мені мільйон тестів, і завтра я вам знайду купу нових інфікованих в країні. Кількість випадків зараження коронавірусом збільшується так швидко не тому, що коронавірус поширюється суспільством, а тому, що постійно проводятиться все більше тестів.

В США кожного дня проводять десятки тисячь тестувань людей на коронавірус і частка заражених серед них залишається майже незмінною в межах 15-20% . Кількість виявлених заражень росте, але частка заражених та незаражених людей залишатється тією самою - вірус не розповсюджується повально суспільством, як нам про це розповідають.

В Ісландії, яка провела найбільшу кількість тестувань відносно загальної кількості населення (82 тести на кожні 1000 громадян), встановлено, що 5% усього населення є носіями коронавірусу . При тому в усій Ісландії за цей час померло лише 6 людей з 1586 діагностованих носіїв COVID-19. Тобто, смертність від віруса становить менше 0.4%. А це означає, що коронавірус не є суттєво більш небезпечним, ніж звичайні віруси грипу, як і так гуляють кожного року по всій планеті.

Високий відсоток смертей серед діагностованих коронавірусом людей інші країни отримують тому, що тестують переважно людей в лікарнях вже із симптомами респіраторної хвороби або тестують людей одразу після смерті. Якщо в один день був би протестований кожний громадянин України, ми тоді побачили дуже низьку смертність від коронавірусу і зрозуміли, що усі заходи по обмеженню прав людей, були безглуздими.

Єгор ГУСЬКОВ



Теги:короновірус, Єгор Гуськов, міфи про короновірус, карантин


Читайте також



Коментарі (0)
avatar