реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Беріть гроші і не гадьте тут...

Вирізняю серед усіх патріотів, які кожного разу, коли хочуть зробити чергову «подляну», згадують, що вони ж, «насправді, завжди голосували за Порошенка» (а деякі особливо відморожені, стверджують, що, навіть, його врятували за тих чи інших обставин, разом з усією нацією).

А от зараз вони, виходячи з абсолютно тверезих розрахунків, керуючись даними з Космоса (чомусь той космос завжди розміщує рахунки на московщині) понімають, що підтримати треба...

І далі йде список нових облич, що постійно оновлює куратор, з обов‘язковим згадуванням про помилки Порошенка.
З останніх, наприклад, почали активно згадувати Гончарука.

Я - достатньо дорослий, щоб розуміти не просто те, чим займаються ці люди, а й те, наскільки глибока там внутрішня криза. Бо згадка про те, що «я постійно голосував за Пороха» і про його помилки (а це поєднання - маркер), лише вказує на те, що людина так і не знайшла міцного морального фундаменту власному зкурвлюванню.
Я б порадив цим блядям просто брати гроші й жити в ладу з собою. Так, тут менше самоповаги, але, все ж, краще, ніж жити й боятися визнати, що ти - морально дрібна істота, яка ні свого не має, ні чуже не обійде так, щоб не нагадить.

Я - серйозно: беріть гроші за це й дайте спокій.

Олександр СОСНИЦЬКИЙ



Теги:Гончарук, інформаційний простір, Олександр Сосницький


Читайте також



Коментарі (0)
avatar