реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Чернігівські регіонали, бачте, "глибоко стурбовані"

За підписами голови Чернігівської міської організації Партії Регіонів Ігоря Москаленка та керівник фракції Партії Регіонів у Чернігівській міській раді Олега Шеремета поширена заява місцевих регіоналів. Вона розміщена на провладному сайті "Чернігівський монітор".

"Чернігівська міська організація Партії Регіонів та фракція Партії Регіонів у Чернігівській міській раді шостого скликання глибоко стурбовані подіями останніх днів, що зумовили напружену ситуацію в нашій державі", - говориться в заяві.

Чернігівські регіонали пишуть по одному й тому ж темнику, складеному явно не в Чернігові - мовляв, в усьому винні якісь міфічні правоохоронці. Так наче ними не командує ні міністр, ні ПРезидент: "Дії правоохоронних органів по обмеженню прав і свобод громадян на проведення мирних зібрань, які призвели до силового протистояння у столиці України в ніч із 29 на 30 листопада, вважаємо вкрай неприпустимими. Вони повинні бути об’єктивно розслідувані, а винні – обов’язково притягнуті до відповідальності".

В той же час ні секретар міської ради Шеремет, ні голова міських регіоналів Москаленко не говорять ні слова про незаконний розгін чернігівського євромайдану за поданням міської ради.

Обласний штаб національного спротиву на подібну заяву президії обласної ради, яка також перекладає всю відповідальність на невідомих правоохоронців, відповів:"ПРезидія обласної ради засудила жорстоке побиття мирної акції у Києві. Проте, влада намагається всю відповідальність перекласти на правоохоронців, щоб уникнути відповідальності уряду та ПРезидента, який має бути гарантом конституційних прав і свобод громадян.

Чернігівський обласний штаб національного спротиву наголошує: вся відповідальність за безчинства "Беркуту" лежить на уряду Азарова та на ПРезиденту, відставки яких вимагають мільйони українців".

Також обласний штаб вимагає від місцевої влади притягнення до відповідальності тих, хто дав команду розігнати євромайдан громадського руху "Чернігів обирає ЄС!" у Чернігові та понищив майно молодіжної громадської організації "Апельсин", - говориться в заяві обласного штабу національного спротиву.

Як це не смішно, але, виявляється, чернігівські регіонали переживають за ... самостійність і незалежність нашої держави: "Звертаємося до ПРезидента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України дати публічну відповідну оцінку діям осіб, винних у порушенні конституційних прав громадян. Ніхто не має права жодним чином ставити під загрозу самостійність і незалежність нашої держави!".

Що тут коментувати?! Тільки запропонувати чернігівським регіоналам саморозпуститися, щоб не перебирати на себе відповідальність за кров, пролиту на Майдані.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Майдан, штаб національного спротиву, Чернігівська міська рада, Партія Регіонів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar