реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

"Бандерівська армія викине синьожопих з Донецька"

"Бандерівська армія" скоро викине з України "синьожопу банду". Це прогнозує депутат Львівської міської ради від ВО "Свобода" Юрій Михальчишин.

"Плакати вже набридло? Набридло бути толерастами? Набридло говорити про компроміс, про примирення, про "Схід і Захід разом"?", - звернувся Михальчишин до присутніх на позачерговій сесії Львівської облради, що відбулася 13 січня біля пам'ятника Степану Бандері у Львові.

За його словами, така позачергова сесія, що була реакцією облради на "дегероїзацію" Степана Бандери, є знаковою.

"Мені здається, що ми ще не одну таку сесію проведемо – тут у Львові, проведемо таку сесію в Києві, і мені ще здається, що буде той день, коли ми таку сесію проведемо на вулицях Донецька! Наша бандерівська армія перейде Дніпро, перейде Донецьк, і викине ту синьожопу банду, яка сьогодні узурпувала владу, з України", - зазначив Михальчишин під час свого виступу.

Депутат висловив переконання, що Львів не "прогнеться" під тих, що узурпували владу, оскільки є непростим містом, адже це – місто, в якому жив Бандера. "В нас з вами за плечима – велика традиція. За нами – золоті корони Данила Галицького, за нами червоно-чорні стяги Бандери, і за нами зелено-білі карпатівські леви!" - вказав Михальчишин.

Як наголосив депутат міськради, головне – що у Львові залишились бандерівці.

"Бандерівці – це люди, які змусили москалів поважати українців. Якщо раніше могли спитати: "Ну что, хохлы, как дела?", а ми відповідаємо: "Дєла нормально. Але ми – не хахли, ми – бандерівці!". І тут, товариство, в тих собак азіатських зразу закривається писок", - сказав він.

Нагадаємо, рішенням суду президентський указ "Про присвоєння Степану Бандері звання Герой України" визнаний недійсним. Суд наступного місяця також вирішить доречність героїзації Романа Шухевича. Націоналісти уже пообіцяли владі масові протести.Відголос




Теги:націоналісти, Бандера, сесія облради, Герой України, львів, Донецьк


Читайте також



Коментарі (12)
avatar
1
Спасибо, пан Василий, за информацию о намерениях "Бандерівській армії" - "Наша бандерівська армія перейде Дніпро, перейде Донецьк, і викине ту синьожопу банду, яка сьогодні узурпувала владу, з України".
Теперь будем знать - к чему нам готовиться. Ждём-с.
avatar
2
Кожна дія народжує потидію. Ви хіба чекали, що безкарно українці будуть дивитися на установку пам'ятника Сталіну --кату нашого народу, на арешти молодих хлопців, на переслідування навіть письменниці Марії Матіос, бо, бачте, не вгодила ветеранам-енкаведістам у своєму творі... Зрештою, щоб там не заявляли у Львові, але в Донецьку наростає невдоволення. А також, не будучи симпатиком постаті Бандери за розкол ОУН, все ж дозволю нагадати, що ні Бандера, ні Шухевич не нападали на Рязанську чи Вологодську область...
avatar
3
Очень печально что у нас такое правительство но может кто и услышит:
"не делай себе кумира и никакого изображения того, что на небе вверху, и что на земле внизу, и что в воде ниже земли Исх.20:4
А Я говорю вам: любите врагов ваших, благословляйте проклинающих вас, благотворите ненавидящим вас и молитесь за обижающих вас и гонящих вас Матф.5:44 "
Может мы заслуживаем то что имеем?
avatar
4
Во все времена смут и плохой жизни люди искали врага,да и власть им помогала,чтобы меньше думали о том какая эта власть хреновая...Вы пан Василь-один из тех,кто льет воду на мельницу этой власти. А про Бандеру-вы же любите смотреть на Запад,так вот там он признан преступником...Как и Сталин. В каждом отрезке времени есть свой Иуда-неизвестно какое место будет выделено еще Ющенко...
avatar
5
Под Крутами карьер есть большой,в нём вся эта армия и поместитса.
avatar
6
Таке враження, що якщо б не було б реальних людей таких як Степан Бандера або Симон Петлюра, то комуністична пропаганда всеодно вигадала б їх для своїх потреб.
Нажаль, сьогодня цей старий пропагандистський комуністичний жупел успішно експлуатують обидви сторони зметою мобілізації своїх прихильників.
Нагадаю, що побудова "совєтской" держави на авторитеті мумії Лєніна виявилася провальною.
Тож може не варто повторювати помилки ідеологічних ворогів, панове, бо рано чи пізно насильницькі методи, які використовували ці куміри 100 чи 50 років тому для досягнення "святої" мети будуть відкинуті суспільством?
avatar
7
Владу -- на Заході злочинцями визнано Сталіна, комуністичну ідеологію і практику, а не повстанський рух під проводом Бандери. Хоча, знову повторю, -- хлопці, яких потім стали називати бандерівцями, воювали за вільну Україну, не підозрюючи ні про якого Бандеру. То радянська пропаганда вже після війни постаралася роздути образ Бандери. Як бачимо, -- успішно. Зрештою, а якби десь у Парижі чи Вашингтоні і визнали героя моєї нації злочинцем -- так я від того, що маю робити? Для мене авторитом є мій народ, а не Москва, Вашингтон чи Тель-Авів. Іуда, як вам відомо, зрадив -- а ні Бандера, ні Ющенко не зраджували свій народ. Так що ви не плутайте, шановний, очевидні речі.
avatar
8
Итак, что мы имеем в нашем королевстве кривых зеркал? Некоторая часть населения страны считает своим героем Бандеру и Шухевича, а у другой части населения - герои Ленин и Сталин. Первые бьют памятники героев вторых, а вторые - бьют памятники героев первых. Замечательно! И конца и краю этому не будет! Да, забыл - в нашем королевстве есть ещё третья часть населения, которая с удовольствием наблюдает, как первая бьёт памятники второй и наоборот. Притом, эта третья не забывает во время представления набивать себе карманы деньгами - ну, надо же чем-то заниматься.
А не лучше ли договориться между собой и установить мир, хоть какой-нибудь. Пусть каждая сторона преклоняется перед своим героем. Пусть обожествляет их, молится на них, но при этом не мешает другим людям, у которых свой идеал, свой герой. Ведь живут же мирно в стране люди разных вероисповеданий. Строят свои церкви и преклоняются своему богу - идеалу, герою. Может стоит у них поучиться жить в мире?
avatar
9
Согласен с taras1313! Людей отвлекают от настоящих дел и проблем! Кому-то это выгодно, чтобы громили памятники и били друг друга в лоб... Такими легче править.
avatar
10
З якого це переляку, я маю домовлятись з окупантами!
avatar