реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Банда наркоторговців діяла із колонії

Поліція завершила досудове розслідування. Обвинувальний акт скеровано до суду/

Оперативники управління карного розшуку та слідчі управління Нацполіції Чернігівщини спільно зі співробітниками оперативного відділу Менської виправної колонії № 91 завершили досудове розслідування та передали прокурору Чернігівської обласної прокуратури для направлення до суду обвинувальний акт щодо організованої групи, яка займалася незаконним постачанням, виготовленням та збутом психотропних речовин на території виправної колонії.

Як повідомили в поліції області, під час оперативних та слідчих дій поліцейські встановили, що 33-річний чоловік мав навички з виготовлення в побутових умовах психотропних речовин. Він разом зі спільниками займався виготовленням, фасуванням та збутом психотропної речовини. Кошти, отримані від її продажу, розподілялися між усіма учасниками оборудки за допомогою онлайн-банкінгу.

Ще один зловмисник перебував за межами колонії і займався пакуванням та пересилкою синтетичного концентрату особливо небезпечної психотропної речовини.

Поліцейські провели цілий комплекс оперативних заходів для отримання вагомої доказової бази щодо причетності фігурантів до злочинної діяльності. Зокрема, на території Менської виправної колонії № 91 проведено санкціоновані обшуки, під час яких поліція виявила та вилучила сотні дозованих згортків особливо небезпечної психотропної речовини, зіп-пакети, пластикові ємності з нашаруванням концентрату тієї ж речовини, ваги, зошити з обліком реалізації наркотичних речовин, півтора десятка планшетів та sim-карти.

"Слідчі поліції під процесуальним керівництвом Чернігівської обласної прокуратури повідомили про підозру всім чотирьом зловмисникам за частиною 2 та частиною 3 статті 307 Кримінального кодексу України (визначає відповідальність за збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинене організованою групою), - повідомили в поліції області. - Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна".

"Голос України"



Теги:Менська колонія, наркоторгівля, ГУ НП в Чернігівський області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar