реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

АЗС на Бобровиці -- незаконна!

"Сіверщина" писала про скандальне будівництво автозаправки в мікрорайоні Бобровиця на виїзді з Чернігова. приємно, що і прокуратура і суд підтримали нашу позицію у справі про незаконну забудову

Господарський суд області підтримав позицію прокурора м. Чернігова та зобов’язав приватне підприємство «Кристал» повернути земельну ділянку по вул. Шевченка 160-б.

В судовому порядку доведено незаконність передачі земельної ділянки для будівництва автозаправної станції поряд житловими будинками.
Нагадаємо, що прокуратура міста Чернігова послідовно відстоює у суді позицію щодо незаконності рішення міської ради, яким дозволено розпочати будівництво автозаправної станції, без врахування думки громади.

Як вже раніше повідомлялося, Господарським судом області задоволено позов прокуратури про визнання недійсним рішення міськради Чернігова про зміну цільового призначення земельної ділянки по вулиці Шевченка 160-б, яке дозволило розпочати розробку проектної документації для будівництва АЗС.



Теги:Чернігів, незаконне будівництво, міська рада


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
"В судовому порядку доведено незаконність передачі ділянки..."
1. Чому прокуратура почала діяти лише після протестних акцій громадськості та ЗМІ?
2. Чому прокуратура не притягує до відповідальності тих, хто допустив незаконні, тобто,  злочинні дії? Якщо вона, прокуратура, така вже "послідовна".
avatar