реклама партнерів:
Головна › Новини › КРИМІНАЛ

Азербайджанця заарештували

У Чернігові наростає напруження через зґвалтування 13- річної (за іншими даними 12-річної) дівчини на Привокзальному ринку, який контролюють азербайджанці. 58- річний чоловік покликав дівчинку прибрати і потім зґвалтував.

Арешт строком на 2 місяці без права внесення застави – такий запобіжний захід 30 серпня Деснянський районний суд Чернігова обрав підозрюваному у зґвалтуванні 13-річної дівчинки.

Кримінальне провадження відкрили за частиною 4 статті 152 Кримінального кодексу України (зґвалтування особи, що не досягла 14-річного віку). Санкція статті передбачає покарання – ув’язнення на 10-15 років.

Розслідування справи перебуває на особистому контролі начальника Головного управління Національної поліції в Чернігівській області Володимира Нідзельського.

В соціальних ережах наростає напруження, яке базується на міжнаціональних стосунках. Сьогодні в Чернігові організовується мітинг протесту, організатори якого наразі невідомі. Редакція "Сіверщини" намагається взяти коментар у голови Конгресу азербайджанців Чернігівської області Іскендера Велієва, який наразі уникає розмови.

Фото сектору комунікації поліції Чернігівської області.



Теги:азербайджанці, ринок Привокзальний, зґвалтування, ГУ НП в Чернігівській області


Читайте також



Коментарі (0)
avatar