реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Начальство втекло, а він - ні!

На війні загинув колишній очільник Управління превентивної діяльності поліції Чернігівщини Олексій Дяговець. Герой захищав Україну на фронті з січня 2023 року.

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що Олексій Дяговець 6 років свого життя віддав поліції. Був самовідданим патріотом, який сумлінно служив Українському народові.

Користувач соцмереж Владимир Ульянов сказав, що Олексій Дяговець був одним з небагатьох кого можна було назвати поліцейським, а не "ментом чи мусором".

Він не покинув Чернігів 24.02.2022, як його керівництво і більшість колег, і боронив рідне місто зі зброєю в руках. З січня 2023 року – був в лавах ЗСУ,– мовиться в повідомленні. Про це пише сайт 24 канал

Начальник патрульної поліції Рівненщини Сергій Мерчук написав, що Олексій Дяговець загинув 15 липня у бою. Він був дуже світлою людиною.

Олексія Васильовича я знав з 2009 року. Спочатку він викладав в мене фізкультуру, потім – дружба, ми стали кумами й це для мене завжди було великою честю,– написав кум Олексія Дяговця.

Він пригадав, що далі Герой пішов за ним у патрульну поліцію – спочатку Києва, потім Чернігова.

"Лідер, який не вмів сидіти на місці, згодом став начальником Управління превентивної діяльності Чернігівщини. На цій посаді під час окупації рідного краю разом з хлопцями регбістами, і друзями з правильного середовища палили русню", – пригадав Мерчук.

У Героя залишилась дружина та двоє доньок.

Наталія Іващенко написала, що коли з ним бачились востаннє, то у Героя горіли очі: "Він, як завжди, посміхався, хоч був дуже змучений". Він їй сказав: "після Перемоги дружина пообіцяла мені сина...".

Колаж і текст 24 каналу



Теги:російсько - українська війна, ГУ НП в Чернігівській області, Олексій Дяговець


Читайте також



Коментарі (0)
avatar