реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Азаров у Австрії: насмішка над українцями і ЄС

Він таки полетів. Не в рідну Калугу, а в чужу (начебто) Австрію. Але як може бути чужою країна, у якій лежать твої гроші, живе твій син і стоїть особняк та рухається приватний бізнес? Сказано ж у Святому Письмі: "Де скарби ваші - там і серце ваше".

Азаров на приватному літаку полетів у Відень. Полетів, назвавши мільйони українців терористами, довівши економіку до банкрутства, кинувши нас у вир повстання проти його влади.

І Європа приймає його. Це простим українцям туди важно потрапити - шенгенська віза і все таке... А багатим і чорт дітей колише. Он і Америка, що засудила нашого злодія - прем'єра Лазаренка, його- наших мільйонів так і не віддає Україні. Хоча визнає, що вкрадені вони в Україні. Так може пора віддати Україні - українські гроші?!

І Європа - баронаса Ештон всоте висловить занепокоєння, брюссельські чиновники розкажуть про вивчення питання... А в Україні через владу Януковича - Азарова гинуть люди, сотні сидять в застінках, невідомі, що так схожі на спецпризначенців, викрадають людей, а влада приймає закон про амністію, який правильно називати законом про заручників. Якщо люди сидять в тюрмі через те, що інші люди не звільняють адмінбудівлі - то хіба це не заручники? А заручників, як відомо, беруть терористи.

Влада Януковича - Азарова поводиться як терористи!

А Європа? А що Європа? Чи вона допомогла українцям у 33-у? чи врятувала Чечню? Чи реально допомогла Грузії? Правий Дмитро Павличко:" А Європа - та курва стара..."

Українці знову мають надіятися тільки на себе.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:режим януковича, Азаров, Україна - ЄС, Україна - Австрія


Читайте також



Коментарі (6)
avatar
1
Не втішна статья, але це все правда, отож єднаймося українці і будуємо свою могутню державу, ніхто нам не допоможе крім нас самих!!!
avatar
2
Поехал заниматься однополой любовью к своему сыну-пидарасту.А вы лохи восточные идите мыть унитазы в его родную Калугу.Так вам тварям и нужно.
avatar
3
Отож потрібно цю інфу доносити до прдунівського лохторату,до тієї жінки -шахтарки,матері трьох !дітей,яка працює в шахті Тореза,підтримує дії президента,і "хоче спокою та стабільності"(цей сюжет крутять донецькі на ТВ саші-стоматолога)!
avatar
4
Головне, що до 2023 року.
avatar
5
ото ідіть в таможний союз,а я(азаров)житиму в Австрії
avatar
6
Влада, в особі М.Пахла, що користується "Беркутами"-садистами, "Грифонами"-садистами, "Барсами"-садистами, "Титанами"-садистами, ”Тиграми”-садистами, ІНОЗЕМНИМИ ЛЕГІОНЕРАМИ-садистами, спецзасобами, гранатами, снайперами проти волелюбного народу, стала на злочинний шлях. Її місце на сміттєзвалищі. І головного замовника вбивств – Віктора кривавого чекає трибунал.
avatar