реклама партнерів:
Головна › Новини › СУСПІЛЬСТВО

Авдіївка буде із Сосницею

А також і Шаболтасівка - бо коли б Авдіївка проголосувала за приєднання до Понорницької ОТГ, шаболтасівцям довелося б також туди йти - адже Авдіївка відрізала собою Шаболтасівку від меж Сосницької ОТГ (Хлоп'яники ще раніше висловились за Сосницю).

11 авдіївських депутатів з 14 проголосували за приєднання до Сосницької ОТГ. Я лишаюсь при думці, що Авдіївка могла створити свою власну ОТГ, але, як розповіли мені у Центрі розвитку місцевого самоврядування, всі навколишні села не захотіли приєднуватися до Авдіївки. Правильно - я б на їх місці теж не хотів, знаючи як авдіївські керівники вирубують безконтрольний так званий колгоспний ліс та як Сосницька районна рада при потуранні авдіївців закрила лікарню.

Тож тепер - до Сосниці є кращим варіантом. Прихильники Понорницької ОТГ з якогось дива перекривали трасу біля школи і дивним чином :) вони всі виявилися працівниками одного фермерського господарства...

Сподіваюся, що молоді керівники Сосницької ОТГ відкриють в Авдіївці лікарську амбулаторію, допоможуть розв'язати дурнуватий конфлікт авдіївських начальників з лікарем. Сподіваюся, що в Авдіївці буде "швидка допомога". Що йтимуть ремонти доріг і освітлення вулиць. Що буде покладено початок розробці авдіївського болота без оглядки на інтереси двох начальників. Що буде залучено спеціалістів для відновлення природно - екологічного балансу (висихання Панського та Заводського ставків, Авраменкової).

І головне - сподіваюся, що сосницькі керівники трохи пооббивають непомірні апетити деяких авдіївських божків, що все гребуть на шкоду селу... Звісно, якщо при цьому авдіївці не тільки про свою картоплю думатимуть

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Шаболтасівка, Василь Чепурний, Понорницька ОТГ, Хлоп'яники, Авдіївка, Сосницька ОТГ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar