реклама партнерів:
Головна › Новини › Місто

Атрошенко про міську раду: "Вариться комсомольська камарилья роками..."

Завтрашній кандидат на міського голову Чернігова Владислав Атрошенко провів першу прес- конференцію в такій своїй новій якості в прес- клубі "Чернігівського монітору". І хоча запевняв, що не налаштований на жорстку критику команди нинішнього міського голови Олександра Соколова, але розговорився до гострих заяв.

Він переконаний у своїй перемозі: "Прийдеться прийняти спадщину, як міському голові, і я приймаю її мужньо". Що ж приймає? За словами Владислава Атрошенка, 75 відсотків покрівель бюджетної сфери - негодні, пісочно- сольової суміші на обледеніння є лише 4 відсотки, снігоприбиральної та сміттєзбиральної техніки - біля 10 відсотків до потреби, питання про стан тепло- і водомереж треба розглядати хоч на РНБО...

А причину Владислав Атрошенко бачить у тому, що "роками вариться комсомольська камарилья і фаховість там не на першому місці". Нагадаємо, що Олександр Соколов є останнім першим секретарем обкому комсомолу, комсомольським діячем був і покійний міський голова Віталій Косих, там же керував і колишній перший секретар міському комсомолу Микола Стрілець, і там же багато дрібніших комсомольців, що набули животи і статки, але не відзначились користю для міста...

Він впевнений, що зможе швидко змінити владу, залучивши до неї й Ігоря Андрійченка та Володимира Зуба, якщо вони забажають. До того ж останньому Атрошенко готовий надати зразу ж квартиру, щоб він до Чернігова зі Львова переніс досвід організації медицини.

"Не буду красти і не будуть красти мої підлеглі!" - запевнив В.Атрошенко, розмірковуючи навіть про показ життя в чиновницьких кабінетах в прямому ефірі, "якщо це буде етично". наразі готовий буде за 5 хвилин вирішувати кадрові звільнення, якщо будуть надані відео- чи аудіодокази хабарництва.

На питання про скандальне затримання соратника Соколова Артема Стаха, Атрошенко відповів:" Це, мабуть, іронія долі чи Господня кара - адже Стах уже заарештовувався з того ж приводу і мав умовний термін. Але після цього Соколов бере його знову до себе і його називають "соколовським підрахуєм". Відкрийте соціальні мережі - люди вголос говорять і про суми, які він брав, і за що. Чисто по-людськи мені його шкода: колись я з ним розмовляв, як він був у соціалістичній партії. Шкода, що він став на цей слизький шлях".

Від себе додам, що участь у компартії, комсомолі та соціалістичній партії взагалі є слизьким шляхом за визначенням.

"Іду в пекло, що спасти це місто" - визначив свою місію Владислав Атрошенко.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Владислав Атрошенко, Артем Стах, Олександр Соколов, Чернігівська міська рада, місцеві вибори


Читайте також



Коментарі (0)
avatar