реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Атрошенко піде до Порошенка та регіоналів?

Кандидата по 206 виборчому округу Владислава Атрошенка називають потенційним членом депутатської групи Петра Порошенка, яка увійде до регіональної більшості в обмін на серйозну посаду для Порошенка, інформують "ПіК" та "Українська правда".
Про такий сценарій пише журналіст «Української правди» Сергій Лещенко в своєму розслідуванні:

«До потенційної групи Порошенка в новому парламенті може увійти екс-губернатор Чернігівської області Владислав Атрошенко, який на мажоритарці бореться з першим заступником губернатора області Станіславом Прокопенком - ставлеником регіонала Едуарда Прутніка.»

За версією видання, за підсумками парламентських виборів Порошенко намагатиметься завести до нової Верховної Ради групу мажоритарників і за певних обставин Петро Порошенко в новому парламенті може зібрати достатню групу для початку перемовин про створення фракції. Вона може стати золотою акцією. Мета Порошенка - обміняти голоси своєї групи на посаду спікера або, якщо вдасться, замахнутися на прем’єрство.

Після парламентських виборів, які обіцяють бути брутальними, Янукович потребуватиме потепління з Заходом. І прихід Порошенка на одну з впливових посад виглядатиме як поступка та прогресивний крок. Приблизно так само, як в 1999 після брудних виборів президента Леонід Кучма, щоб знизити градус у стосунках з Америкою, вніс на прем’єр-міністра Віктора Ющенка.

Додамо, що в свій час призначення Владислава Атрошенка губернатором Чернігівщини за часів Ющенка пов’язували також з ім’ям Петра Порошенка.
Високий Вал



Теги:Владислав Атрошенко, вибори - 2012, 206 виборчий округ


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
Ясно, що цей атрошенко прихований риг. Оскільки вісять його біг морди по всьому Чернігову. Так само як і королевська та медведчуківсько-путніський промосковський прожект. Тут без питань.
avatar