реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Атрошенко не вступав у фракцію регіонів

Зазвичай у післявиборчий період, коли настає інформаційне затишшя, ЗМІ починають вигадувати різні «сенсації», не підтверджені жодним чином. Єдина мета таких дій – підтримка власного рейтингу.

Цей рік не став виключенням, і чергова «сенсація» не змусила себе довго чекати. Так, 26 листопада декілька чернігівських сайтів розмістили матеріал про те, що переможець виборчих перегонів по виборчому округу №206 Атрошенко Владислав вступив у фракцію Партії регіонів. Ця новина розміщена з посиланням на інтернет-видання «Экономические известия».

Мені, як помічнику народного депутата України В.А.Атрошенка, з приводу вищевказаної «сенсації» відомо наступне.
До Верховної Раду України Владислав Анатолійович йшов для того, щоб: перше - здійснити низку законодавчих змін, як того вимагають виборці і що безпосередньо записано в його програмі;друге - збільшити бюджетне фінансування медицини, освіти, культури.

А також збільшити капітальні видатки на газифікацію та ремонти доріг; третє - поставити під жорсткий депутатський контроль роботу виконавчої влади як в 206 виборчому окрузі, так і в Чернігівській області в цілому, наблизити владу до людини і вирішити низку абсолютно конкретних питань, які залишаються поза увагою влади на місцях.

Передвиборча робота Владислава Анатолійовича у виборчому окрузі показала - значна кількість проблем не вирішується через банальну службову невідповідність чиновників на місцях.

Пріоритетом для Владислава Анатолійовича являються люди та якість їхнього життя, а не політична кон'юнктура. Він готовий взяти на себе відповідальність та йти працювати у більшість всупереч цій самій політичній кон’юнктурі. Це можливо за умови узгоджених дій з виконавчою владою вже сьогодні та в подальшому. Першим кроком спільних дій повинна стати заміна вказаних вище некомпетентних керівників на енергійних та ефективних, які зможуть наблизити владу до людини.

Це є свідома політична позиція Владислава Анатолійовича, про яку, наскільки мені відомо, він поінформував ряд вищих державних посадовців. Ця позиція також відома Голові облдержадміністрації В.М.Хоменку.

Василь БІЛОГУРА, помічник народного депутата України В.А.Атрошенка



Теги:Владислав Атрошенко, мажоритарники, фракція ПР


Читайте також



Коментарі (4)
avatar
1
Не вступав так вступить, не вступить, так буде голосувати за помахом Чечекота.
avatar
2
"Він готовий взяти на себе відповідальність та йти працювати у більшість"... - ну, тепер все зрозуміло, бо це не є якоюсь новацією,- так кажуть всі народні обранці та йдуть "працювати у більшість" для вирішення своїх бізнесових проблем (команда проффесора-завгара такі проблеми створювати уміє).
avatar
3
Швидше за все піде під ПР, але попередньо буде вимагати заміни районних керівників у Чернігівському і Ріпкинському районах. Поставить там своїх людей. Це буде їм подяка за участь в вибрах і фундамент для наступних виборів.
avatar
4
ОЙ, ТИ ВАСЯ
БЕЛОГУРА !
ДЕ ПОДІЛАСЬ
З ГРЕЧКОЙ ФУРА
Я СКАЖУ,
ЩО ДУЖЕ РАД
ПЕРЕМІГ ТО ЗНОВУ
ВЛАД !
ДРУГИЙ РАЗ
ВІН В ДЕПУТАТАХ,
ЗАСІДАЄ
У ПАЛАТАХ...
ЧИ ВІДПРАВИТЬ
ВІН ХОМУ -
Я ЦЬОГО ЩЕ
НЕ ПОЙМУ...
ЩО ТИ ВАСЯ
ПОМІЧНИК -
ЗНАЮТЬ ВСІ
І КЕРІВНИК
А В ТЕБЕ
ВІН ДУЖЕ УШЛИЙ,
ТО ОЛЕЖКА
ВАШ - ОБУШНИЙ
avatar