реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Артисти філармонійного центру привітали танкістів

У другу неділю вересня в Україні відзначається День танкістів — день вдячності українського народу всім, хто у складі підрозділів танкових військ мужньо відстоював і нині відстоює незалежність і суверенітет нашої країни. Це і день пам’яті героїв-танкістів, які віддали свої життя, захищаючи Батьківщину.

11 вересня 2020 року на Алеї Слави у селищі Гончарівському Чернігівського району пройшли урочистості з нагоди професійного свята. У Гончарівському дислокуються 1-ша окрема танкова Сіверська бригада та 12 окремий танковий батальйон, де несуть службу люди, для яких служба у танкових військах стала і професією, і покликанням, і сенсом життя. В урочистостях у рамках шефської співпраці взяли участь і артисти обласного філармонійного центру.

Під звуки маршів у виконанні духового оркестру філармонійного центру під орудою заслуженого діяча мистецтв України Анатолія Ткачука було внесено бойовий прапор танкової Сіверської бригади. За давньою традицією бригади, бойову готовність пострілом “затвердив” танк-монумент Т-10.
Учасники церемонії хвилиною мовчання вшанували пам’ять побратимів, які полягли за свободу України. До Меморіалу Слави лягли квіти...

Привітали танкістів зі святом командувач Сухопутних військ Збройних Сил України Олександр Сирський, командувач військ оперативного командування “Північ” Сухопутних військ Збройних Сил України Валерій Залужний, директор департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської облдержадміністрації Сергій Болдирев, перший заступник голови Чернігівської обласної ради Валентин Мельничук, представники органів влади та самоврядування Чернігівського району.
Військовослужбовців-танкістів, серед яких чимало досвідчених воїнів, загартованих участю в бойових діях в зоні проведення ООС/АТО, своїми виступами привітали солісти колективу концертних виконавців Марина Коваленко і Яна Корольова.

Прес-центр обласного філармонійного центру
фестивалів та концертних програм






Теги:філармонія, Гончарівськ, філармонійний центр


Читайте також



Коментарі (0)
avatar