реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Артилеристи готуються стріляти: ФОТОрепортаж

ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІ 27-ГО СУМСЬКОГО РЕАКТИВНОГО АРТИЛЕРІЙСЬКОГО ПОЛКУ 8-ГО АРМІЙСЬКОГО КОРПУСУ СУХОПУТНИХ ВІЙСЬК ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ, РОЗПОЧАЛИ ПОЛЬОВИЙ ВИХІД, В ХОДІ ЯКОГО ВОНИ ВИКОНАЮТЬ БОЙОВІ СТРІЛЬБИ

Вчора, 9 березня, військовослужбовці 27-го Сумського реактивного артилерійського полку, де командиром полковник Валерій Ісмаїлов, завершують підготовку до польового виходу і висуваються до місця його проведення – на полігон 1-ї окремої танкової бригади, що поблизу селища Гончарівське на Чернігівщині. Тут реактивники виконуватимуть бойові вправи стрільб зі своїх штатних машин – 9П140 «Ураган».

У межах проведення і виконання вогневого комплексу завдань планового весняного польового виходу свої професійні навички продемонструють 54-и артилеристи-реактивники 7-ї батареї 3-го артдивізіону.

Артилеристи на Гончарівському полігоні виконають бойові стрільби з 220-мм реактивних систем залпового вогню «Ураган», а також інші вправи з тактичної і спеціальної підготовки.

Як зазначив командир дивізіону підполковник Едуард Стахов, на навчаннях військовослужбовці полку продемонструють свої вміння, які відточувалися щоденними тренуваннями в навчальному корпусі у місці постійної дислокації, на тренажерах та в учбових класах.

27-й Сумський реактивний артилерійський полк, який розпочав свою історію в травні 2008 року – наймолодший в Сухопутних військах Збройних Сил України. Та навіть за цей короткий час він став повноцінною бойовою одиницею, готовою до виконання своїх завдань за призначенням. На його озброєнні знаходяться грізні комплекси 220-мм реактивної системи залпового вогню «Ураган». Залп однієї такої бойової машини в змозі знищити ворожу живу силу і техніку на відстані до 35 кілометрів на території 42-х гектарів.

Бойове хрещення реактивники отримали на Чернігівщині у вересні минулого року, в рамках проведення комплексу навчань «Взаємодія-2010». Того часу всі командири батарей і дивізіонів полку, офіцери управління виконували вогневі завдання бойовим пострілом. І слід зазначити, що тільки на «відмінно» і «добре».

РЕГІОНАЛЬНИЙ МЕДІА-ЦЕНТР МІНІСТЕРСТВА ОБОРОНИ УКРАЇНИ У (м.ЧЕРНІГІВ)







Теги:Гончарівське, Сумський реактивний артилерійський , військові навчання, артилеристи


Читайте також



Коментарі (0)
avatar