реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Арсен Аваков: "Я пропонував Ярошу розібратися"

"Ті, хто знаходить привід воювати в центрі столиці, а не у формі українських військових на блок-постах із сепаратистами - варто зрозуміти, що їм'я їм - зрадники" - заявив на УП міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Українська правда

Так Аваков оцінив штурм Верховної Ради "Правим сектором" з вимогою його відставки.

Ще раніше він повідомив, що звертався до лідера "Правого сектору" Дмитра Яроша з пропозицією надати свого представника для вивчення всіх обставин затримання "Саші Білого" - Олександра Музичка, під час якого його було вбито. За словами Авакова, Ярош відмовився.

Штурм Верховної Ради у прямому ефірі показувало московське телебачення, "Правим сектором" залякують жителів Донбасу. Чому молоді хлопці з "Правого сектору" досі не в армії і не в Національній гвардії перед лицем російської окупації - "Правий сектор" героїчно відповісти не може.

Тим часом, Верховна Рада вирішила сформувати тимчасову слідчу комісію, яка вивчить всі обставини загибелі одного з керівників "Правого сектору".
Тим часом "Правий сектор" через свою прес- службу повідомив, що насправді вони, виявляється, тільки пікетували парламент, а юрбі було багато промосковських провокаторів.



Теги:Правий сектор, провокатори, Саша Білий, Арсен Аваков, мвс, штурм ВР


Читайте також



Коментарі (1)
avatar
1
ПС и баптиста за одно, он диктатор.Порулил немножко и досыть.
avatar