реклама партнерів:
Головна › Новини › Гарячий коментар

Проти чого насправді були провокатори під Верховною Радою?

Звісно, це не випадково, що призначення нового міністра оборони збіглося із організованим бунтом міліціянтів - вевешників, які ще вчора били євромайданцівців, а сьогодні, бідаки, вимагають дембеля. Не на фронт просяться, а до мами, до цицьки у час війни. А чернігівські та харківські солдатики, звісно, теж не випадково виступили того ж дня - хтось же їх координував?

Сьогоднішній же день став дуже важливим: 14 жовтня стало Днем захисника України. Проти цього були провокатори Корчинського? Чи проти закону про прокуратуру, який поставив крапку " на сталінсько-брежнєвській репресивній махині, якою до сьогодні залишалась прокуратура», яксказав Турчинов, пояснивши, що цей закон відкрив шлях до демократизації головної інституції силових структур.

Крім того, зазначив він, Верховна Рада прийняла закон про Національне антикорупційне бюро, засади державної антикорупційної політики, закон щодо запобігання корупції, закон про визнання кінцевих вигодоодержувачів, закон щодо протидії легалізації відмивання доходів. За словами керівника парламенту, надзвичайно важливим є прийняте рішення щодо посилення відповідальності за порушення виборчих прав громадян. «Відтепер за будь-які фальшування виборів та підкуп винні нестимуть жорстку кримінальну відповідальність», - наголосив він.

Разом з тим спікер підкреслив, що дуже багато необхідних для суспільства рішень залишились неприйнятими. Турчинов пояснив, що це і питання захисту вкладів фізичних осіб у банківському секторі, і забезпечення прозорості організації виборчого процесу, і зміни до бюджету, зокрема, в частині, що стосується соціального захисту інвалідів, ветеранів, учасників АТО; це і питання, пов'язані з енергетичною безпекою, ратифікація міждержавних угод, закон, що спрощує питання отримання спадщини; це і блок питань, пов‘язаних із забезпеченням програм з питань протидії ВІЛ СНІДу, питання переходу на технічний регламент ЄС, питання волонтерської діяльності та багато інших законів.

«Ці питання не були розглянуті через провокативні дії молодиків під будівлею Верховної Ради», - зазначив Турчинов.

За різними даними, за участь у сутичках та заворушеннях біля парламенту було затримано від 37 до 50 осіб. Отримали поранення 17 правоохоронців, двоє з яких перебувають у тяжкому стані.



Теги:Правий сектор, провокатори, закон про прокуратуру, Верховна Рада


Читайте також



Коментарі (0)
avatar