реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Аратта - це Україна

Під час спеціальної сесії парламенту Індії, яка відбудеться 18-22 вересня, буде розглянуте питання щодо зміни офіційної назви Індії на «Бгарат»

Як відомо, індоарійські жерці, під час переселення арійських племен, назвали свою нову батьківщину на території сучасної Індії - Бгаратою («благословенною», «божественною» Араттою).Адже саме в Аратті, на думку багатьох науковців, відбулося зародження цивілізації людства.

А сам напис «Аратта» вперше було зафіксовано археологами на черепі мамонта на стоянці поблизу с. Межиріч між Россю та Росавою (XVIII – XVII рр. до Р. Х.).

Тобто становлення найдавнішої у світі держави – Аратти, відбувалося на території нинішньої України, в пониззі Дніпра, в українських степах, Північному Причорномор`ї, про що свідчать у написи в численних гротах-святилищах Кам`яної Могили.

Тому зрозумілим стає, що саме та чому саме там шукали німецькі археологи з «Аненербе» в 1942 році.

Саме ці землі процвітали приблизно до 5550 р. до Р. Х., коли внаслідок природного катаклізму («Всесвітнього потопу») сталися суттєві зміни рельєфу і клімату. Коли внаслідок підняття рівня води світового океану, море затопило значні території, освоєнні жителями Аратти та розпчалися міграційні процеси, в результаті яких частина населення перейшла на вільні землі Месопотамії, а інша – опинилася на території сучасної Індії.
Саме до цього періоду Платон, доречі, відносить загибель Атлантиди, а дохристиянський календар починається з 5508 р. до Р. Х.

Сергій ЧАПЛИГІН



Теги:Аратта, Україна - Індія, невідома історія, арійці, Сергій Чаплигін, біла раса


Читайте також



Коментарі (0)
avatar