реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Аплодисменти від Вєрки Сердючки

АБО «12 ГОДИН В КОЛІ СЕЛЕБРІТІЗ»

Хор військово-музичного центру Сухопутних військ Збройних Сил України, що дислокований у Чернігові днями взяв участь у зйомках розважального вокального шоу «Зірка+Зірка 2».

На запис другого сезону телепроекту національного каналу «1+1» військових артистів запросив особисто продюсер музичної феєрії Андрій Слободян.

Відтак майже 30 артистів хору військово-музичного центру півдоби провели в колі українських зірок шоу-бізнесу.
- У нашого музичному центрі, - сказав тимчасово виконуючий посаду начальника Військово-музичного центру Сухопутних військ ЗСУ заслужений артист України майор Олександр Шевчук, - знаходиться єдиний в Збройних Силах України військовий хор змішаного типу. В ньому співають як жінки так і чоловіки. Тому ми вирішили, що найкраще справляться з такою почесною місією саме вони.

Хористи військово-музичного центру разом з дуетом Сергія Козловського та Дани Борисової виконували відому пісню Алли Пугачової «Это любовь». Крім того військові музики познайомилися з багатьма знаменитостями, такими як Потап, Ольга Полякова, Леонід Агутін, Олексій Залєвський, Анастасія Стоцька та іншими. А під час виконання пісні російської примадонни Вєрка Сердючка аплодувала військовим артистам стоячи.

- Ми відкрили для себе світ телевізійного шоу, - поділився враженнями Олександр Шевчук, - побачили як працюють творчі люди на власні очі.

На адресу начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України генерал-полковника Григорія Педченка прийшла подяка від Андрія Слободяна:

«Від імені колективу знімальної групи телепроекту «Зірка+Зірка 2» засвідчуємо свою шану та повагу за плідну діяльність спрямовано на зміцнення обороноздатності нашої держави» - йшлося у листі.
Побачити трансляцію телепроекту за участю чернігівських військових артистів можна буде ввечері 2 травня на телеканалі «1+1».

Медіацентр МО України







Теги:Вєрка Сердючка, Збройні Сили України, зірки естради


Читайте також



Коментарі (0)
avatar