реклама партнерів:
Головна › Новини › КУЛЬТУРА

Аншлагове турне Україною Чернігівського драмтеатру ім.Т.Шевченка

Напередодні Новорічно-Різдвяних свят веселий передсвятковий настрій дарували артисти Чернігівського драмтеатру ім.Т.Шевченка #ChernihivTheatre жителям Києва, Черкас, Вінниці, Кривого Рогу, Дніпра, Харкова, Прилук. Відгукуючись на чисельні запрошення, шевченківці вкотре представляли феєричне казкове дійство чарівної «Ночі перед Різдвом» у постановці режисера, заслуженого артиста України Андрія Бакірова.

Недаремно ця фантастично красива комедійна вистава вже три роки поспіль завойовує симпатії дедалі ширшої глядацької аудиторії в Україні та за її межами, а в цьому році була відзначена Гран-прі V-го Міжнародного Фестивалю Українського Театру «Схід – Захід» у польському місті Кракові.

І кожного разу безсмертна гоголівська «Ніч перед Різдвом» у виконанні артистів Чернігівського облмуздрамтеатру справляла глибоке враження на глядацьку аудиторію, викликала бурхливе захоплення і здивування від того, яким непередбачуваним і цікавим може бути знайомий усім зі шкільної програми твір класика вітчизняної літератури Миколи Гоголя. З перших хвилин спектаклю глядач отримує задоволення від захоплюючого сценічного дійства, злагодженої та гармонійної взаємодії акторського ансамблю, який ні на мить не відпускає уваги глядача впродовж усієї вистави.

Переповнені зали та бурхливі овації захоплених глядачів супроводжували кожне представлення славнозвісної «Ночі перед Різдвом» у натхненному виконанні чернігівських артистів. Публіка віддячила акторам за неймовірні позитивні емоції бурхливими і тривалими оплесками та запрошенням на наступні гастрольні вистави Чернігівського театру.

Надзвичайно приємно було дізнатися з грудневого випуску столичної газети «День» (№ 235-236), що «…всеукраїнськими (а також «білоруськими» та «польськими») «хітами» стали бакіровські версії «Комедії помилок» В.Шекспіра та «Різдвяної ночі» М.Гоголя. Та й «Вій» періодично виїздить — незважаючи на фундаментальну декорацію.

ЧИТАЙТЕ: Чернігів – театральна столиця 2018 року!


Новорічні свята чернігівці знову зустрічають «на колесах»: після домашньої прем’єри космогонічного мольєрівського «Скапена» на них чекають Черкаси, Вінниця, Київ, Кривий Ріг, Дніпро, Харків, Прилуки, Житомир, Рівне, Ужгород, Івано-Франківськ, Чернівці… Тут час уже про «чернігівську експансію» казати!».

Тож, бажаємо піднесеного святкового настрою усім шанувальникам театрального мистецтва, а творчому складу шевченківців – нових вражаючих зустрічей з вдячними глядачами, захопленими натхненною грою наших акторів.



за інф.: #ChernihivTheatre






Теги:НічПередРіздвом, драмтеатр, гастролі, ChernihivTheatre


Читайте також



Коментарі (0)
avatar