реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс тижневика "Біла хата" від 8 квітня 2010 року

Нагадуючи читачам про світле свято Христового воскресіння, обласна газета для всієї родини "Біла хата" розповідає про виставку творів знаної чернігівської вишивальниці Ольги Костюченко, що днями відкрилася в обласному художньому музеї.

Про скромний, але помічений у Варві ювілей – п'ятнадцятиріччя хорового колективу Гнідинцівського газопереробного заводу також розповідає "Біла хата".

А ще в завтрашньому тижневику – низка корисних порад: і про те, як позбутися шкідливих звичок, і про ті продукти, що за красивою обгорткою часом приховують шкідливі речовини штучного походження, і про відомий усім напій чай, який, як твердять деякі поважні дослідники, шкідливо пити з молоком. Чи знаєте ви, приміром, до чого призводить звичка постійно недосипати? Читайте "Білу хату"! А звичка терпіти хронічний біль? Або -- нестача руху... Про все це -- у свіжому числі популярного тижневика.

Також у цьому номері "Білої хати" над цікавим дослідженням про відомий з твору "Слово о полку Ігоревім" похід Новгород-Сіверського князя проти половців розмірковують чернігівські фахівці -- історик Олександр Добриця та журналіст Ростислав Мусієнко.

Читайте "Білу хату"! Передплачуйте (адже у продаж газета надходить в обмеженій кількості).

Передплату ведуть без обмежень усі поштові відділення Чернігівщини. Передплатний індекс 41338. Звертайтесь до листонош!




Теги:Біла хата, Слово о полку Ігоревім, Ольга Костюченко, недосипання, Корисні поради


Читайте також



Коментарі (0)
avatar