реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети «Сіверщина» за 25 березня

Газета «Сіверщина» постійно знайомить своїх читачів з неординарними особистостями нашого краю. Сьогодні на газетних шпальтах вміщено інтерв’ю із міським головою Славутича Володимиром Удовиченком.

«Людина з кингою» -- так зветься соціальна акція «Просвіти» у культурно-мистецькому центрі «Інтермеццо». Цього разу про свою улюблену книгу «Меч Арея» Івана Білика розповідав підполковник, начальник регіонального медіацентру міністерства оборони Валентин Буряченко.

Для усіх небайдужих до автосвіту – тематична сторінка «Автонавігатор» -- з автомобільними порадами та цікавою інформацією.

Як правильно паритися в лазні? Про це також (і про конкретну лазню!) розповідає популярний тижневик.

На Чернігівщині, як і в усій Україні, політичне життя не завмирає ні на мить… Про пікети цього тижня читайте у свіжому номері «Сіверщини». Позиції Арсенія Яценюка та Юліїї Тимошенко також представлені у номері.

Також у номері – інтерв’ю з чернігівським композитором Іваном Зажитьком, тематична сторінка «Людина і закон»,

До речі: будь-хто з листонош України радо сприйме Ваш намір передплатити «Сіверщину! Це – всеукраїнська газета. І щоб бути в курсі подій не лише Чернігово-Сіверщини. А більш віддалених місць – тижневик краще передплатити! Передплатний індекс: 33580




Теги:Інтермеццо, Сіверщина, Арсеній Яценюк, автомобіль, лазня, Ююлія Тимошенко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar