реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 20 вересня

Тижневик "Сіверщина", про який зараз багато говорять через суд проти газети, пов'язаний з передвиборними публікаціями, цього номера продовжує відслідковувати передвиборчий процес.

Зокрема, редактор Василь Чепурний у своїй колонці веде дискусію з "доброзичиливцями", які критикують газету. Публікація зветься "Джинса" з берега".

Просту філософію виборів пропонує увазі читачів "Сіверщини" народний депутат Віталій Корж.

"Сіверщина" продовжує тему земельного конфлікту в селі Боромики Чернігівського району -- цього разу мова йде не про деснянську землю, а про 95-гектарний комплекс біля села Моргуличі. В епіцентрі скандалу -- син відомого чернігівського судді.

Вікторія Гаврик пропонує помандрувати на яхті з романтиками моря, які на Десні відкрили свій яхт -- клуб. На фоні політичних баталій це дуже навіть гарно.
А Валерій Магула розслідує критичну ситуацію в Корюківці, що торкається кількох сімей. Репортаж із Козельця, де граф Розумовський гостював у родинному соборі, веде Інеса Фтомова.

"Мимохідь" Петра Антоненка повертає нас до електричок, які лишаються важливим засобом пересування простих людей -- чиновники електричками не їздять...

Вересневі прогнози, іменинники тижня, рецепти і новини області -- все це у черговому номері газети "Сіверщина".



Теги:Вікторія Гаврик, Василь Чепурний, Атрошенко, Моргуличі, Десна, електрички, Земля


Читайте також



Коментарі (0)
avatar