реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 1 листопада

Перше після виборчих баталій число газети "Сіверщина" виходить без набридлої читачам політичної реклами. Але в номері -- багато аналізу минулих виборів. Це і коментарі Володимира Горбача, Віталія Коржа, Василя Чепурного, це і таблиця голосувань по всіх округах Чернігівщини ( з п'ятіркою кандидатів по кожному округу), це і лист читача, це і несподіваний ракурс "Кого нам наобирали" (одіозні мажоритарники з інших регіонів України зразка Звягільського і Ківалова).

"Сіверщина" пише про віддалені села Талалївського та Ріпкинського районів -- Сергій Павленко, власкор "Голосу України", застав останнього жителя хутора Новий, що саме зібрався виїжджати...

Чудеса, що відбуваються у Катерининській церкві Чернігова, обнародує в "Сіверщині" Василь Чепурний. "Чорна сторінка" повертає до сумних кримінально- пригодницьких реалій.

Як завжди в газеті багато довідкової інформації -- народні прикмети, іменинники тижня, православні свята і програма телепередач -- куди ж без неї?!

Передплата на єдину проукраїнську недержавну газету приймається у всівх відділеннях зв'язку по всій Україні. Приєднуйтесь!

На фото: редакція "Сіверщини" з друзями на відпочинку у Качанівці






Теги:Катерининська церква, чудеса, Сергій Павленко, Василь Чепурний


Читайте також



Коментарі (0)
avatar