реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 19 липня

Маківка літа -- позаду. "Сіверщина" і в політичних процесах не забуває відстежувати народні прикмети -- читайте про православні свята, прикмети за погодою та багато іншої корисної інформації, яка зовсім не дублюється на сайті.
"Сіверщина" аналізує ситуацію в селі Киселівка Чернігівського району, коли два кандидати навперебій кинулися купувати насоси для води, а натомість треба вирішувати глибину проблем. Досить сказати, що вся каналізація неочищеною скидається в річку Замглай, а звідти в Десну -- про це до виборів не говорять.

"Картопляний Донбас" -- так звали Чернігівщину. Чи справделиве таке визначення зараз? Про це на сторінці "Ділова Сіверщина" -- в репортажі з крохмального заводу та з села Виблі Куликівського району розповідає Василь Чепурний. Коментує ситуацію депутат обласної ради Віктор Лазар.

"Сіверщина" розповідає як Ляшко завалив картоплею Кабінет міністрів та представляє кандидатів від "УДАРу" Віталія Кличка по мажоритарних округах на Чернігівщині. Читач Анатолій Баранов висловлює своє ставлення до походу на вибори УНП у супрязі з "Нашою Україною".

"Зустріч через півстоліття" організувала газета "Сіверщина" -- про це розповідь Вікторії Гаврик. Відлуння ніжинських "робінгудів" -- також у номері.

Подорож на Метеори -- в розповіді чернігівця Романа Осадціва. А Олександр Волощук представляє свого гостя -- москвича, що дуже цікавиться українською культурою. Зустріч молодих чернігівських просвітян з ним була проведена нещодавно в приміщенні "Просвіти".

Це короткий огляд публікацій "Сіверщини". В номері їх набагато більше. Читайте! Передплачуйте!



Теги:Сіверщина, Осадців, удар, вибори - 2012, Киселівка, підкуп виборців


Читайте також



Коментарі (0)
avatar