реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети «Сіверщина» за 16 вересня 2010 р.

Гостре слово «Сіверщини» сьогодні актуальне як ніколи. Свіжий номер газети порушує тему гречаного дефіциту, пише про приміщення дитячих садочків, які недалекоглядно віддані чиновникам та банкірам. Вчитель з багаторічним стажем із Н.-Сіверського Борис Домоцький, продовжуючи тему освіти, аналізує нову програму. Читайте «Сіверщину»!

Також із цього номера «Сіверщини» читач дізнається, за що міліція затримуватиме 11-річних дітей, як отримати субсидію за новими правилами, де на полях області вже працюють комбайни та трактори, якими керує комп’ютер, про нову продукцію Чернігівського молокозаводу і багато іншої цікавої інформації

Ну а тематична сторінка «Культурний простір» представляє читачу українських письменників з несподіваного боку: з кулінарними рецептами та анекдотами, адже ніщо людське сучасним письменникам не чуже.
Любителі кросвордів знайдуть у номері чергову порцію цієї гімнастики для розуму, а господині — кулінарні рецепти овочевого рагу та засолювання оселедців.
Тож запитуйте «Сіверщину» в кіосках та на розкладках, а ещ краще — передплатіть! Тоді не матимете пошуків з клопотами пошуку свіжого цікавого номера, адже у продаж газета надходить в обмеженій кількості!
Звертайтесь до листонош! Передплатний індекс 33580




Теги:Анонс, картопля, газета Сіверщина, гречка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar