реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Сіверщина" за 11 листопада

Завтрашнє число чернігівського тижневика пропонує своїм читачам цілу низку актуальних публікацій.

На чільному місці -- інформація про результати виборів в області та самому Чернігові. Як же голосувала наша спільнота? Хто за кого? Хто проти кого? Читайте "Сіверщину"!

З початком листопада мисливці рушають на сезон полювання. Але сучасне полювання інколи набуває дикого вигляду: круті браконьєри, міліція, несподівані постріли (поки що без жертв). Отже, схоже, дике полювання на Чернігівщині почалося. Читайте "Сіверщину"!

Як і минулого тижня, газета пропонує матеріали на тематичній сторінці "Бізнес". Читачі дізнаються, як можна навіть студентам хобі перетворити на заробіток та як не опускати руки і навіть за часів кризи зуміти утримати перспективне господарство.

Також у номері на прикладі Менського району порушується актуальна тема безробіття. Наскільки сприяють її розв'язанню осучаснені будівлі районних центрів зайнятості? Як люди ставляться до тренінгів? Як шукають роботу?

Також у випуску -- фоторепортаж про трагічну загибель дерев на древньому Валу, сторінка про те, якими дивовижними цілющими властивостями наділені хатні кішки, низка новин з усього світу.

До речі: передплата на газету "Сіверщина" триває без обмежень по всій Україні!. Ви не забули передплатити?

Пооштовий індекс 41338




Теги:Сіверщина, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar