реклама партнерів:
Головна › Новини › Від редактора

Анонс газети "Біла хата" від 27 травня

У черговому числі обласного тижневика для всієї родини продовжується спільна з обласними радіо "Сівер-центр" акція – конкурс "Сімейна реліквія".

Показово, що реліквіями люди вважають не стільки речі матеріальні, як духовні – зафіксовані на пожовтілих аркушах паперу свідчення епохи - фронтові листи, фотокартки, документи, що видавалися тим, кого вже давно немає з нами. Дві публікації на цю тему і подає "Біла хата" 27 травня.

Традиційно в газеті читачі знайдуть поради з різних приводів: яка приправа до страв найбільш корисна, як уберегтися від настирливих і докучливих наприкінці весни – на початку літа комарів, що допоможе позбутися наслідків такого серйозного захворювання, як інфаркт міокарду.

І – знову ж таки традиційно – тижневик "Біла хата" пропонує увазі читачів сканворд, добірку гумору, різноманітну інформацію з життя області.

Якщо ви хочете, щоб "Біла хата" була вашим щотижневим домашнім гостем і порадником, передплатіть газету! Передплату приймають усі поштові відділення Чернігівщини. Передплатний індекс 41338.

Фото Валерія СЕНЧУКА




Теги:комарі, Біла хата, інфаркт міокарда


Читайте також



Коментарі (0)
avatar