реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети "Біла хата" від 27 січня 2011 р.

Цього тижня газета розповідає про молодіжну організацію, для якої гасла «Здорові діти – сильна нація», «У здоровому тілі - здоровий дух!», «Кидай палити, кидай пити, займись спортом» стали справжнім девізом їхнього життя.

Начальник лабораторії з випробування харчової продукції та продовольчої сировини державного підприємства «Чернігівстандартметрологія» Наталія Коновець дає читачам газети конкретні поради про те, як вибираючи в супермаркеті продукти, ними ж не отруїтися. Також у цій публікації йдеться про права споживачів у разі, якщо куплені продукти виявляться зіпсованими.

Із знищенням спеціальних автоматів гральний бізнес нікуди не дівався, а глибоко замаскувавшись, продовжує негативно впливати на свідомість людей. Про ситуацію в обласному центрі щодо грального бізнесу йдеться в публікації, підготовленій прес-службою обласної прокуратури.

Чи все так гладко сьогодні в українській армії? Виходячи з реалій, можна констатувати, що не все гаразд. Про це у тематичній рубриці «Трагедія в армії».

Загартування організму – це добре чи погано? Про «моржування» розповідає чернігівка Світлана Горбунова, яка зі своїм чоловіком Костянтином і своїми п’ятьма дітьми (найменшому – півроку) ось вже кілька років постійно займається загартуванням в крижаній воді. Своє бачення щодо цього висловлюють лікарі та психологи.

Різні цікавинки про кавовий напій та як правильно його приготувати розповідають чернігівські експерти-знавці з приготування кави.

В тижневику «Біла хата» багато іншої корисної інформації.




Теги:27, хата, обласна, Чернігів, Анонс, Газета, Рік, січень, біла, 2011


Читайте також



Коментарі (0)
avatar