реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс газети «Біла хата» від 20 січня 2011 року

Багатодітна мати з Чернігова Світлана Горбунова постійно влаштовує для себе та своїх дітей нестандартний метод загартування організму. Особливо корисним стає цей спосіб у зимову пору року, коли багато людей хворіють на різні інфекційні захворювання. Застосовуючи метод Світлани Горбунової, можна позбутися інфекційних хвороб, впевнена чернігівка. Про це газета «Біла хата» розповідає в публікації «Символ життя».

В новому році внесено зміни щодо рівнів забезпечення прожиткового мінімуму. Про це для читачів обласного тижневика розповідають фахівці Головного управління праці та соціального захисту населення облдержадміністрації в Чернігівської області.

В кримінальній рубриці начальник відділу зв’язків із громадськістю УМВС України в Чернігівській області Сергій Бриль розповідає про трагедію, яка сталася с.Макошино Менського району — чоловік через ревнощі вирішив позбутися своєї дружини. Як це він зробив, йдеться в матеріалі «Ревнощі до смерті».

Чи має перспективи контрактна служба в українському війську? Про це розмірковує працівник газети «Біла хата» Валерій Сенчук.

Чого чекати від пенсійної реформи? Про нововведення пенсійного законодавства розповідає начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Чернігівській області Петро Кулініч. Також в рамках обговорення пенсійного законодавства газета провела опитування серед мешканців обласного центру. У випуску тижневик вміщує їх думки та погляди щодо пенсійної реформи.

Тижневик продовжує ознайомлювати своїх читачів з матеріалами, які надійшли на конкурс «Хато моя, біла хато». Цього разу в газеті цікава розповідь Алли БОВСУНОВСЬКОЇ із села Безуглівка Ніжинського району.

А до «Вітальні» газети «Біла хата» завітав цікавий гість — відомий не тільки на Чернігівщині журналіст Сергій Павленко. Читачі дізнаються про його найулюбленішу страву, рецептом якої він залюбки поділився з читачами.




Теги:Чернігів, хата, Рік, 20 січня, Газета, Анонс, 2011, біла


Читайте також



Коментарі (3)
avatar
1
На прохання читачів уже з перших номерів наступного року «Біла хата» публікуватиме оновлені телефони всіх служб міста Чернігова. Що важливо —друкуватимуться такі відомості у зручному для практичного використання форматі.

Это правда?

avatar
2
Так, ця інформація ще раніше вже підготовлена до друку, але через різні причини (адже вона друкуватиметься "книжечкою") ми відсуваємо на дещо пізніший термін (плануємо в найближчі номери). Але, все ж таки, ми не обіцяли, що з перших номерів СІЧНЯ, а з "перших номерів наступного року". А це, погодьтеся, трохи інші поняття. Дякуємо за увагу до газети
avatar
3
Спасибо за ответ. Жду с нетерпением газеты с номерами телефонов.
avatar