реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівської обласної газети "Біла хата" від 30 червня 2011 року

Чи можуть у сучасних умовах відьми бути ефективною зброєю влади? Як з’ясувалося, можуть. Про це йдеться в публікації «Точка зору».
А працівники обласної міліції розповідають читачам тижневика про полювання на 12-літніх дівчат кримінальних елементів.

Рубрика «Історичний Чернігів» повідає про заклад для лікування психічнохворих, який знаходився в Максаківському монастирі. Заклад такого типу був першим в Україні.

Аналітико-статистична публікація під рубрикою «Стандарти життя» розповідає про споживчий кошик українця, який не можна навіть порівняти з нормою дитинчати.

Юридична служба редакції цього разу надає консультації щодо отримання допомоги в разі, якщо батько дитини відмовляється від сплати аліментів. Також консультація і про те, як діяти особі, коли позичальник грошей відмовляється їх повертати.

Чи існує відповідальність за нанесення написів на стінах будівель? Роз’яснення з цього приводу надає полковник міліції Едуард ГРЕБЕНЮК.

За кілька днів вщухнуть дощі. І знову, як обіцяють синоптики, настануть спекотні дні. Вчасні консультації до часу надає директор одного з Інтернет-магазинів у Чернігові Дмитро ХРОПАТИЙ.

Одній із колег редакції вдалося побувати в Німеччині. Звідти вона привезла кілька кулінарних рецептів, які редакція пропонує своїм читачам.

Для шанувальників життєвих історій газета «Біла хата» вміщує дві розповіді: Валентини БОЙКО з Києва та Михайла КУРДЮКА із села Тростянець Ічнянського району.



Теги:юрист, хата, консультації, 30 червня, Анонс, Газета, практика, будинок, 2011, поради


Читайте також



Коментарі (0)
avatar