реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівської газети «Біла хата» від 28 липня 2011 р.

Що робити, якщо ви, як платник податків, вважаєте, що митний орган неправильно визначив грошову суму, яку вам необхідно сплатити за певні дії? Чи можна подати відповідну скаргу в такому разі? Про це розповідає читачам тижневика керівник відділу зв’язків із громадськістю Чернігівської митниці Світлана СТРИЖАК. Читайте публікацію під рубрикою «Важливо знати».

Що просять біля стін храму Блаженної Ксенії на Смоленському кладовищі в Санкт-Петербурзі українці? Спеціальний репортаж із північної столиці Росії — кореспондента газети «Біла хата».

Легко розколоти волоський горіх без жодних втрат зуміє кожний, якщо перейняти досвід від мешканки Чернігова, в гостях у якої побував кореспондент тижневика.

Як швидко позбутися мурашок, якщо вони з’явилися в домі? Дуже просто — впевнена чернігівка Зіна Мороз і пропонує читачам свій власний рецепт.

У суспільстві переважає думка, що навіть працівники правоохоронних органів, які мають право на здійснення контролю та перевірки, наділені необмеженими повноваженнями. Вона вкарбувалася у свідомість більшості людей. Чи відповідає така «аксіома» дійсності, чи все це існує через необізнаність або недостатню поінформованість пересічного громадянина? Про це мав розмову журналіст газети «Біла хата» з головою громадської організації «Молодіжна Спілка Юристів» (м.Чернігів) Романом Семешком.

Рубрика «ТелеПРОСТІР» розповідає про зйомки телепередачі «Битва націй», що демонструватиметься незабаром на телеканалі ICTV. Частина телешоу знімалася нещодавно в Качанівці Ічнянського району на Чернігівщині. А головний актор передачі — відомий український співак Кузьма Скрябін.



Теги:оголошення, хата, консультації, Анонс, Газета, практика, поради, 2011, біла, 28 серпня


Читайте також



Коментарі (0)
avatar