реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівської обласної газети «Біла хата» від 15 вересня 2011 року

Чого чекати українцям від Михайла, який проявляє свої дива на Чудо, що відзначають православні 19 вересня? Про це розмірковує редактор тижневика у рубриці «Точка зору».
Про справжнє царське полювання йдеться в розслідуванні журналіста, який чудом потрапив на територію державного заповідника, що «раптом» опинився у володінні перших осіб держави.
Чому шкутильгає сільська медицина? Через які причини закриваються фельдшерсько-акушерські пункти, а відтак і сільські аптеки? Свою точку зору на проблеми висловлює начальник відділу маркетингу та логістики комунального підприємства «Ліки України» Олександр Матвієнко.
Про Центр правової допомоги для сімей, які виховують діток з обмеженими фізичними можливостями, що відкрився днями в обласному центрі, йдеться в спеціальному репортажі «Назустріч людям».
Про долі людські йдеться на сторінці — «Історія з конверта». Цього разу вперше свою публікацію пропонує на розсуд читачів студентка Прилуцького гуманітарно-педагогічного коледжу ім. І. Франка Аліна Крило.
Нестандартний погляд на події, що відбуваються в країні та області — в тематичній рубриці «Сатиричний калейдоскоп».



Теги:консультація, Домик, 15, Анонс, вересня, Газета, господар, Біла хата, 2011, поради


Читайте також



Коментарі (0)
avatar