реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівської газети «Біла хата» від 3 листопада 2011 року

Із зубилом і в масках четверо молодиків у м. Городня увірвалися на територію приватної фірми. Що сталося потім? Про це — у розповіді старшого помічника прокурора міста Чернігова, молодшого радника юстиції Володимира БАСАЛИКА.

У Міському палаці культури обласного центру пройшов 2-ий конкурс-фестиваль патріотичної пісні «Поклик серця», присвячений 67-ій річниці визволення України від фашистських загарбників. Про це більш детально розповідають офіцери з Чернігівського регіонального медіа-центру Міністерства оборони України.

Активісти громадської організації провели своє дослідження, в результаті якого з’ясувалося, що пасажири, котрі користуються громадським транспортом в обласному центрі, та й не тільки в ньому, сплачують кошти за надто завищеними тарифами.

Юридична сторінка «Правовий орієнтир» цього разу розповість про актуальні аспекти щодо нововведень у земельному законодавстві, оподаткуванні нерухомості, а також надає юридичні консультації юристів із різних питань.

У Києві відзначено кращих дільничних інспекторів України. Серед нагороджених — і старший дільничний інспектор Деснянського відділу міліції Чернігівського міського відділу УМВС України в Чернігівській області капітан міліції Сергій Паншин. Його визнали кращим дільничним у Чернігівській області. Публікація «Наш Аніскін» розповідає про цю подію.

Бувальщина із життя розповість про «Контрасти долі», яка змусить читача замислитися над тим, чому хороші дівчата люблять поганих хлопців?



Теги:листопад, практика, консультації, Біла хата, поради, 2011, Чернігів, Анонс


Читайте також



Коментарі (0)
avatar