реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс Чернігівської газети "Біла хата" від 26 серпня 2011 року

Як стало відомо, вже у вересні Верховна Рада України може узаконити самогоноваріння. Цій темі тижневик «Біла хата» присвячує кілька гумористично-сатиричних публікацій під назвою «Сомогонна ідилія».
Чому благодійні внески у державних медичних закладах стали обов’язковими платежами? На це відповідає начальник управління охорони здоров’я Чернігівської обласної державної адміністрації Галина ВАСИЛЬКОВА.
Чи має право особа йти на пенсію у зв’язку зі втратою годувальника або розраховувати на якусь іншу матеріальну допомогу? Роз’яснення з цього приводу надає головне управління праці та соціального захисту населення Чернігівської облдержадміністрації.
«Село, а в ньому люди». Під такою назвою Чернігівський обласний тижневик «Біла хата» започатковує нову рубрику. І перша розповідь про фермерське господарство «Володимир», яке функціонує в селі Малинівка Чернігівського району. Автор публікації розповідає не лише про те, як живе зазначене господарство, а й порушує злободенні й актуальні питання щодо діяльності подібних товариств Чернігівщини.
Практичні поради місцевих садівників та городників — у спецвипуску «Урожай» стануть у нагоді тим, хто займається роботою у саду, квітнику, на городі. А ще газета розповідає про небезпечно-отруйну рослину, яка розмножується в області і може завдати серйозних опіків. З цього приводу консультацію надає головний спеціаліст Державної інспекції з карантину рослин по Чернігівській області Людмила Мельниченко.
Рубрика «Життєва сповідь» продовжує знайомити читачів газети «Біла хата» з історією про кохання двох видатних людей, а також подає закінчення публікації «Таємниці нетлінних мощей» протоієрея, священика Грецько-Всіхсвятської церкви м. Ніжина Олександра Морозова.
Популярна сторінка «Сатиричний об’єктив» і цього разу не залишить читача байдужим до подій, які відбуваються не тільки в країні а й, зокрема, в Чернігівській області.



Теги:газети, консультація, хата, 26 серпня, Анонс, 25 серпня, серпень, біла, поради, тижневик


Читайте також



Коментарі (0)
avatar