реклама партнерів:
Головна › Новини › "Біла Хата"

Анонс чернігівської газети «Біла хата» від 17 травня 2012 року

У кожної людини — свій шлях до професії. А в кожного пасічника, мабуть, свій шлях до бджільництва. В одних ця справа є сімейною, а інші приходять до неї майже випадково, але на все життя. Саме так сталося з мешканцем села Оболоння, що на Коропщині, Миколою Андрійченком. Про нього газета подає цікаву розповідь.

На сторінці «Господар» читачі газети діляться своїм практичним досвідом із різних господарських питань. Можливо, деякі з них стануть у нагоді іншим господарям своїх садиб та будинків.

Літературно-мистецька сторінка «Обрій» цього разу пропонує читачам не менш цікаві матеріали: про талановиту людину, яка «малює» картини із соломи; про чернігівку, ілюстрації якої увійшли до щойно виданої у Києві поетичної книги «Переливання крові», а вірші, про що говорить сама назва збірки, — це як реакція на знакові події в суспільному житті.

Не все молоко, що виробляється на Чернігівщині, безпечне для здоров’я та якісне. Про результати дослідження йдеться у традиційній рубриці «Споживач».

Свіжий випуск газети «Біла хата» розповість також про загадкову історію з життя, в якій ідеться про одну бабусю, що вдавала із себе глуху, але при цьому все добре чула. Також тижневик пропонує і дитячу сторінку, де малюки за допомогою своїх батьків знайдуть для себе різного роду цікавинки.

Читайте і перечитуйте чернігівську обласну газету «Біла хата», бо істина, як відомо, — не в рядках, а між ними!



Теги:Чернігів, Анонс, Газета, 17 травня, Біла хата, поради, тижневик, 2012


Читайте також



Коментарі (0)
avatar