реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Анну Коваленко тихо відставили

Президент України Володимир Зеленський звільнив Анну Коваленко з посади заступника керівника Офісу президента та призначив на її місце Романа Машовця.

Відповідні укази №№152/2020 і 153/2020 від 22 квітня оприлюднено на офіційному сайті глави української держави.

Роман Машовець народився в 1976 році. Закінчив Військово-дипломатичну академію. Ветеран військової розвідки та спеціального призначення. З липня 2014 року займався організацією військово-технічної допомоги для української армії. Стояв біля витоків створення Сил спеціальних операцій ЗСУ.

Хто така Анна Коваленко? Колишня радниця трьох міністрів оборони України та міністра інформаційної політики України! Ну, наприклад, таких знаменитих, як Стець та Гелетей... Народна депутатка від "Слуги народу", що володіє нагородною зброєю "Форт". Експертка з питань оборони та безпеки. У 28 років!
А тепер - увага: з дипломом театрознавця! Щоправда, під час її невдалого балотування у Чернігові поширювалася інформація, що вона воювала в ЦАХАЛі, себто в ізраїльській армії... Ну тоді, звісно, то досвід великий. На всяк випадок - ця бойова пані (не знаю як на івриті буде це слово) 1991 року народження....

Натомість - у Києві 15 вересня 2019 року в ході акції ветеранів АТО і тимчасово переміщених осіб Коваленко у ході словесної перепалки звинуватила учасників бойових дій в розв'язанні війни на сході України.

Тепер її тихенько пішли, коли ледь попрацювала півроку. Цінні кадри, що й казати...

Василь АВДІЙ



Теги:офіс президента, Слуга народу, ЦАХАЛ, Анна Коваленко


Читайте також



Коментарі (0)
avatar