реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Андрій Подорван займеться політикою і культурою

2 січня голова Чернігівської ОДА Андрій Прокопенко підписав розпорядження про призначення заступником голови ОДА Андрія Подорвана. Про це повідомляється на сайті ОДА.

До сфери повноважень заступника увійшли громадсько-політичні питання, питання надзвичайних ситуацій та оборонної роботи, культури, туризму, релігії, інформації та комунікацій, а також фізичної культури, сім’ї та молоді.

До цього Андрій Подорван обіймав посаду радника голови облдержадміністрації, а ще раніше працював у Чернігівській міській раді керівником прес-служби.

Біографія заступника голови ОДА Андрія Подорвана.

Андрій Федорович Подорван, 39 років. Народився і виріс у Чернігові. Закінчив міську середню школу №1.

Має 3 вищі освіти: вчитель історії та англійської мови та літератури (Чернігівський державний педагогічний університет ім. Т.Г.Шевченка, 2002), магістр з менеджменту організацій (Університет менеджменту освіти, м. Київ, 2009), магістр державної служби (Чернігівський державний технологічний університет, 2012).

Перше місце роботи — середня школа у с.Киїнка Чернігівського району, вчитель англійської мови, працював з 2000 по 2006 рік. У 2005-2006 роках — за сумісництвом — у Боровиківській ЗОШ І-ІІ ступенів Чернігівського району.

У 2006-2007 роках — директор Довжицького навчально-виховного комплексу «Середня школа І-ІІІ ступенів – дитячий садок», с. Довжик, Чернігівський район.

З 2007 року – на державній службі, спершу спеціаліст відділу освіти Чернігівської райдержадміністрації, далі у 2008-2010 роках працював в апараті Чернігівської РДА: спеціаліст відділу організаційно-кадрової роботи, начальник відділу з питань внутрішньої політики, зв’язків з громадськістю та ЗМІ.

З 2010 року – заступник начальника управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації; пізніше начальник цього управління. У 2013-2018 роках — директор Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської ОДА.



Теги:Андрій Подорван, Чернігівська ОДА, Довжик, Киїнка


Читайте також



Коментарі (0)
avatar