реклама партнерів:
Головна › Новини › Спецакції

Андрій Дериземля зустрівся з редакцією "Сіверщини"

Відомий український спортсмен - біатлоніст Андрій Дериземля учора був гостем редакції газети "Сіверщина". Зустріч пройшла в культурно-мистецькому центрі "Інтермеццо".
В газети "Сіверщина" і А.Дериземлі давні стосунки -- особливо яскраво вони проявилися, коли у Ванкувері, на Олімпіаді, Андрію вручили вітання від чернігівської газети "Сіверщина". Це сталося завдяки нашому другові і авторові газети Станіславу Настенку, який там працював волонтером. "Це було так урочисто -- розповідав Андрій Дериземля, -- коли вручають конверт, а там вітання з батьківщини!"

На зустрічі розмова йшла на різні теми -- скажімо, журналісти з приємністю дізналися, що Андрій не любить стріляти по тваринах:" На полюванні був разів три і радів, що на мене жоден звір не вибіг".

Відомий спортсмен отримував запрошення переїхати жити і виступати за Канаду та Білорусь, але відмовився -- патріотизм для нього не порожній звук. Отримав Андрій і запрошення від політичних сил бути в їх команді на імсцевих виборах, але рішення ще не прийняв.

Повністю розмова журналістів "Сіверщини" з Андрієм дериземлею буде опублікована в наступному числі газети "Сіверщина".




Теги:Інтермеццо, Сіверщина, Чернігів спорт, Андрій Дериземля, біатлон


Читайте також



Коментарі (0)
avatar