реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОЛІТИКУМ

Анатолій Гриценко: «17 січня буде зрозуміло, хто чого вартий»

У чернігівському експертному клубі «Чиста політика» відбулась прес-конференція кандидата у президенти України Анатолія Гриценка.

Анатолій Степанович відрізняється від інших українських політиків прямолінійністю та відвертістю, і викликає повагу навіть у політичних опонентів. Займаючи різні посади, він завоював репутацію чесної, порядної людини та принципового й ефективного керівника. Як розцінює кандидат свої шанси на перемогу та якими методами збирається виводити країну на якісно новий рівень розвитку?

Анатолій Гриценко: «Одним з ключових пунктів моєї передвиборчої програми являється повернення школи-десятирічки. Я вніс відповідний законопроект. Не хочу, щоб наші діти ходили до школи до 19 років. Тоді не буде серед старшокласниць матерів з двома дітьми, як це трапляється зараз. Ще при радянській владі наша десятилітня освіта була найсильнішою серед інших країн. Дітям необхідно надати основні базові знаття, розвивати світогляд та привити бажання до самоосвіти та пізнання нового.
Також у моїй передвиборчій програмі записано: скасую податок на додану вартість. Це вже дискредитований податок, навколо якого – багатомільярдні оборудки. Він має бути заміненим на біль чесний - податок з обороту.
Ще один важливий пункт – корупціонери-хабарники повинні нести покарання, пожиттєво. Інші про це лише говорять. Я не просто говорю – я вніс законопроект ще у грудні минулого року, задовго до виборів.

Про боротьбу з корупцією я можу говорити як практик. Я з нею боровся ще будучи на посаді Міністра оборони України.
У моїй програмі записано: «сильна президентська влада». Зараз про це всі говорять. Але на відміну від інших, я вніс проект у січні цього року. А маючи доступ до засобів масової інформації, інші кандидати фактично виступають з моєю програмою.
Це насправді являється плагіатом, якщо такий термін можна застосувати до політики. Через це виборцю важко розрізнити, хто з депутатів справжній, відкрити, а хто – пустослів.
17 січня стане зрозуміло хто чого вартий».

Експертний клуб «Чиста політика»




Теги:вибори, Корупція, освіта, Гриценко, Чернігів


Читайте також



Коментарі (0)
avatar