реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОДІЇ

Ахметов вийшов до пікету - який героїзм!

Соціальні мережі захоплюються сміливістю Ріната Ахметова, який приїхав до мітингувальників, що пікетували у Донецьку його маєток. А мені здається, що набагато сміливішими є донеччани, які насмілилися прийти з такими лозунгами до всемогутнього олігарха.

Пікетувальники прийшли з плакатами "Ахметов фінансує вбивство людей на Майдані" й "Ахметов Донбасс обдирает, титушкам помогает" і принесли бізнесменові "криваву ялинку".

Ахметов має будинок у Ботанічному саду, що суперечить законам і моралі. При Ющенку намагалися вирішити це питання, але сам Ющенко вирішив за краще не сваритися з людиною, що нахапала більше державного бюджету України.

Бізнесмен з тремтячими руками наголосив, що живе у Донецьку і найбільшим покаранням для нього буде, якщо він не зможе спокійно ходити рідним містом. Ахметов сказав, що він патріот, і залишив місце пікету. Молодці донеччани! Добре налякали олігарха! До речі, в Лондоні також -- коли тамтешні українці пікетували його офіс, Ахметов найняв спеціальних людей, які ходили по сусідах і вибачалися за тимчасові незручності.

А на фото Ахметова видно його спортивний костюм, що так живо нагадує 90-і роки, коли Ахметов і піднімався... На переділі майна, на Аліку Греку...

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Ахметов, Майдан, пікет, Донецьк


Читайте також



Коментарі (0)
avatar