реклама партнерів:
Головна › Новини › ПОГЛЯД

Зброя сепаратизму

Ми побачили справжнє обличчя проросійського сепаратизму: воно брутальне і дике, а завтра може стати кривавим. Адже сепаратисти у Луганську, Донецьку та Харкові якимось дивним чином виявилися озброєними до зубів.

Звісно, ця зброя поставлена або Росією, або захоплена в СБУ, як це сталося у Донецьку. Та головне те, що насправді сепаратисти є звичайними терористами. І вести з ними переговори можна тільки в одному випадку - про умови їх здачі. Інакше - ногами вперед.

Проте ми чітко повинні бачити хто стоїть за виконанням планів Кремля -скажімо, у Луганську це відомий регіонал Єфремов, у Донецьку - Борис Колесников (привіт, "Хюндай"!) і Ахметов. Останній корчить із себе крутого переговорщика, щоб набити собі ціну перед Києвом - але ж і він має відповісти на донецьких проросійських терористів. Діловий світ (на відміну від політиків) на понт не візьмеш - акції деяких підприємств Ахметова різко впали на міжнародних біржах. Саме за підтримку сепаратизму.

Єфремов пробує щось верзти про утиски російської мови на Луганщині. Ага, якраз на захист мови й полізли жуки колорадські з георгієвськими стрічками... З автоматами і пістолетами. Любителі, що й казати, Пушікіна з Достоєвським...

Уроки розгулу російських бандитів на сході України мають починатися з уяснення відсутності українського інформаційного простору там, з окупації краю проросійськими бандюками, яка зараз прикриваються тогами нардепів, мерів та губернаторів.

Василь ЧЕПУРНИЙ



Теги:Ахметов, Сепаратизм, Луганськ, Донецьк, ЄФРЕМОВ


Читайте також



Коментарі (0)
avatar